Faceți căutări pe acest blog

marți, 18 aprilie 2017

Mincinosii - carte


“Mincinosii” este  o carte usor de citit. Fiecare pagina “ma indemna” sa continui si am citit pe nerasuflate povestea. Stilul abordat este unul captivant si nu ne plictiseste. La un moment dat, am simtit ca totul e in ceata si nu intelegeam actiunea, dar finalul m-a lamurit exact.

Personajul principal, Cadence, este genul de tanara bogata, prima nepoata a bunicilor ei, proprietari de drept asupra averilor familiei. Fata isi povesteste ultimele veri petrecute pe insula privata alaturi de rudele sale, dar ramane cu un “traumatism cranian” in urma unui accident, si nu isi mai aminteste parti importante din viata ei de pana atunci.

Isi propune sa descopere ce anume a provocat accidentul si de ce ii sunt ascunse unele lucruri de catre familia sa. Cum a ajuns Cadence in aceasta stare? Oare va fi ajutata de Johnny, Mirren si Gat, ceilalti membrii din grupul “Mincinosii”? Parintii nu se gandesc ca propriile greseli ii afecteaza pe copii? Cele mai importante lucruri sunt banii si averea? O familie dezbinata de avere poate fi reunita trecand impreuna prin clipe grele?


Raspunsurile le aflam in aceasta carte. Este prezentata o poveste trista si cu toate ca stim ca banii nu sunt cei mai importanti in viata oare putem accepta acest lucru?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu