Faceți căutări pe acest blog

joi, 8 iunie 2017

Palmieri in zapada - film


O poveste sau doua, chiar trei povesti de dragoste. Cine le poate numara? Este de ajuns ca sunt prezente in acest film.
Clarence descopera o bucata dintr-o scrisoare de mult pierduta, scrisoarea apartinandu-i tatalui sau recent decedat. Cuvintele descoperite in aceasta, o fac pe fata sa calatoreasca din muntii inzapeziti ai Spaniei, in insorita Africa. Aici au petrecut cea mai mare parte a tineretii, tatal si unchiul sau.
Ne este prezentata iubirea interzisa dintre unchiul sau Killian si Bisila, o femeie casatorita si cu un copil. Killian este un barbat fidel si o iubeste din tot sufletul pe amanta sa, insa fratele sau, Jacob, este exact opusul ( tatal lui Clarence ). Acesta din urma da cu piciorul sansei de a fi cu Julia, o tanara indragostita de el, si in schimb umbla beat si cu femei de moravuri usoare.


Killian merge in Spania pentru a-si vizita mama si sora, si in acest timp Jacob cu pietenii lui o violeaza pe Bisila. Chiar daca nu stia de aventura fratelui sau cu aceasta, nu ii putem acorda nevinovatie. Tot viol a fost. In urma acestui fapt sotul ei este ucis, si ea este insarcinata cu unul din violatori. De aceea tine doliu un an si promite ca se va intoarce la barbatul pe care il iubeste cu adevarat. Iubirea lor mai puternica decat tot invinge pana in punctul in care sunt expulzati strainii din Africa. Killian continua sa le trimita bani Bisilei si baietilor si pastreaza legatura cu femeia iubita.




In paralel Clarence, are o relatie cu fiul Bisilei, relatie infiripata in urma cautarilor fetei.
Oare cum se va termina povestea? Se potriveste titlul acestui film?

2 comentarii: