Faceți căutări pe acest blog

joi, 9 februarie 2017

De-a v-ați ascunselea – film

De obicei, vreau sa va prezint filmele care mi-au placut mult. Am avut cateva dezamagiri, dar acest film m-a captivat si l-am recomandat zilele trecute surorii mele. Actrita principala, Dakota Fanning, este una din preferatele mele, iar acest rol i s-a potrivit foarte bine, cu toate ca filmul este din 2005 si avea o varsta frageda atunci.
Titlul filmului are un rol important pentru ca totul porneste de la acest joc. Emily, o fetita de 9 ani, adora sa se joace cu mama ei De-a v-ati ascunselea. Aceasta ramane traumatizata dupa sinuciderea mamei si impreuna cu tatal, David (Robert De Niro) se muta intr-o zona linistita aproape de padure. Acolo, ambii spera sa gaseasca un nou inceput si sa treaca peste evenimentele neplacute.
Emily ii povesteste tatalui sau ca are un nou prieten, pe nume Charlie, si impreuna se distreaza si se joaca. David se gandeste ca acest prieten imaginar este benefic pentru fetita, insa  fetita, se trezeste prinsa in mijlocul unor evenimente terifiante si devine speriata.
Charlie este un prieten imaginar, sau exista cu adevarat? Are influente negative asupra fetitei, sau benefice?

As vrea sa va prezint finalul, insa ma abtin cu greu dar va recomand acest film pentru ca nu aveti ce pierde. Incerc sa gasesc filme asemanatoare, dar am cateva pe lista de asteptare. O zi profitabila va doresc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu