Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 21 ianuarie 2017

The Factory - film

Poate va plictisesc cu recenziile de filme insa, vreau sa va povestesc acum cand am amintirile proaspete. Daca voi amana, se va intampla ca urmatorul film sa ma impresioneze mai mult si sa “il dau uitarii” pe cel anterior. Nu uit actiunea sau firul acestuia insa il voi considera mai putin dragut. L-am vazut aseara si mi-a placut mult, de aceea m-am gandit ca trebuie sa vi-l povestesc.
“The Factory” prezinta un detectiv “prins” in rezolvarea unui caz ce consta in rapirile prostituatelor. Nu au fost gasite cadavrele, de aceea ii este greu sa descopere vinovatul. Lucreaza la acest caz zi si noapte, impreuna cu partenera lui. Cand fata detectivului,Abby, este confundata cu “o fata de pe centura” si rapita, tatal acesteia face tot posibilul sa duca la finalizare acest caz. Reuseste sa gaseasca indicii importante si se apropie destul de mult de adevar.
Fata acestuia descopera in pivnita unde este tinuta prizoniera, ca nu este singura, mai sunt alte doua fete dintre care una insarcinata. Povestea fetelor este urmatoarea: fiecare din ele au fost “salvate” de pe strada si lasate insarcinate de catre rapitor. Cele care nu erau fertile si nu ii ofereau un copil acestuia erau inecate.

Abby incearca de multe ori sa scape si sa le convinga pe colegele ei ca de fapt aceasta nu este viata perfecta pe care ele o vad. Cand politia gaseste acunzatoarea criminalului, tatal lui Abby il impusca pe vinovat, iar el este impuscat de partenera lui, aceasta fiind in complicitate. Ea fiind sterila si dorindu-si foarte mult copii, il ajuta pe iubitul ei sa faca toate aceste lucruri. Nu este descoperita de politie si se muta cu bebelusii nascuti in tot acest timp, intr-o casa noua. V-as spune si ultimul minut din film dar ce rost are sa vizionati in caz ca v-am convins?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu